0
    OCHO GOUDEN PINCET TO03

    OCHO GOUDEN PINCET TO03

    € 2,82

    Inclusief belasting
    5906717451430

       

    OCHO PRO is een uniek merk dat hoogwaardige, innovatieve en eersteklas gereedschappen voor de schoonheidsindustrie produceert. Ze bieden producten zoals gespecialiseerde pincetten, hoeven en tangen. OCHO PRO het doel van het merk is het creëren en continu verbeteren van accessoires die helpen bij behandelingen en dagelijkse verzorging.

    EN_144241_1.jpg

    Nauwkeurig gereedschap

    De OCHO PRO professionele schuine pincet is een lichtgewicht, duurzaam hulpmiddel dat perfect is voor precieze cosmetische procedures, zoals het vormgeven van wenkbrauwen.

    Comfortabel werken

    Gouden accenten geven het pincet een elegante en originele uitstraling. Licht gebogen armen maken het gemakkelijker om het accessoire te manoeuvreren tijdens behandelingen. Anti-slip elementen voorkomen dat het pincet in de hand glijdt, waardoor het gebruik nog comfortabeler wordt. Perfect contact makende punten zorgen voor uiterst gemakkelijk, effectief en nauwkeurig plukken van haartjes.

    EN_144241_2.jpg

    Duurzaam en functioneel

    Door het gebruik van koolstofstaal van hoge kwaliteit is de pincet bestand tegen dof worden en gemakkelijk schoon te maken. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen. Het heeft een plug die de armen van het gereedschap verbonden houdt als u klaar bent. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 3 mm
    Lengte van het pincet: 8,5 cm

    OCHO PRO
    57 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    OCHO GOUDEN PINCET TO03

    € 2,82