0
    OCHO PINCET TO02

    OCHO PINCET TO02

    € 4,79

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451423

    OCHO PRO is een uniek merk dat hoogwaardige, innovatieve en eersteklas gereedschappen voor de schoonheidsindustrie produceert. Ze bieden producten zoals gespecialiseerde pincetten, hoeven en tangen. OCHO PRO het doel van het merk is het creëren en continu verbeteren van accessoires die helpen bij behandelingen en dagelijkse verzorging.

    EN_144240_1.jpg

    Nauwkeurig gereedschap

    De OCHO PRO professionele schuine pincet is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor de pincet duurzaam is en niet dof wordt, en ook geschikt is voor desinfectie bij lage temperaturen. Het is perfect voor cosmetische ingrepen die precisie vereisen, zoals het vormgeven van wenkbrauwen.

    Duurzaam en functioneel

    Het interessante ontwerp en de klassieke, gepolijste afwerking geven het pincet een originele look, die het gebruik zeker aangenamer maakt. De zachte kromming van de armen kan het ook gemakkelijker maken om moeilijk bereikbare haartjes te bereiken. Het heeft een plug die de armen van het pincet verbonden houdt wanneer u klaar bent. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    EN_144240_2.jpg

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 3 mm
    Lengte van het pincet: 9 cm

    OCHO PRO
    244 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    OCHO PINCET TO02

    € 4,79