0
    SYIS ENZYMPEELING 200 ML
    SYIS ENZYMPEELING 200 ML
    SYIS ENZYMPEELING 200 ML
    SYIS ENZYMPEELING 200 ML
    SYIS ENZYMPEELING 200 ML

    SYIS ENZYMPEELING 200 ML

    € 11,88
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416675

    ENZYMATISCHE PEELING

    Ontworpen voor alle huidtypes, inclusief de vasculaire en gevoelige huid. Het kan gebruikt worden voor huidtypes die geen AHA zuren en mechanische peelings kunnen verdragen. De peeling lost de hoornlaag van de opperhuid op, reinigt het huidoppervlak, stimuleert huidcelvernieuwingsprocessen, verzacht ontstekingen, verzacht en hydrateert de huid en bereidt haar voor op het ontvangen van actieve stoffen. Dankzij vitamine C en E wordt de teint opgehelderd en verfrist.
    Actieve ingrediënten:
    Kaolin
    Kaolin reinigt op milde wijze, revitaliseert de huid en heeft een verfrissende werking.Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert weefselregeneratie. Sluit de poriën en voedt, regenereert en egaliseert de huid diepgaand.
    Cocos Nucifera Olie
    Ongeraffineerde kokosolie is intens hydraterend, verzachtend en gladmakend en verbetert de elasticiteit en soepelheid van de huid
    .
    Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
    Sheaboter heeft een sterk smerende en hydraterende werking. Het versnelt de genezing van wonden, irritaties en ontstekingen.
    Aloë Barbadensis bladextract
    Aloë extract is een krachtige antioxidant, rijk aan vitamine A, C en E, mineralen zoals chroom, magnesium, kalium, calcium en enzymen en polysacchariden die de aanmaak van collageen versnellen. Aloë heeft een antibacteriële, schimmelwerende, ontstekingsremmende en verzachtende werking. Het heeft hydraterende en reinigende eigenschappen.
    Ananas Sativus Vruchtenextract
    Ananasextract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten af breekt.Uitwendig aangebracht, exfolieert bromelaïne zachtjes dode huidcellen en heeft het een verzachtende werking, waardoor het de geïrriteerde huid helpt te regenereren. Het heeft ontstekingsremmende en anti-jeuk effecten.
    Pyrus Malus (Appel) Fruitextract
    Appelpitolie maakt de huid voornamelijk gladder, vermindert rimpels en heeft een hydraterende werking.Het versterkt ook de collageenvezels en maakt verkleuringen voorzichtig lichter.
    Passiflora Edulis Vruchtenextract
    Passiflora Edulis fruitextract heeft verzachtende, verzorgende en vochtinbrengende eigenschappen. Het is een uitstekende antioxidant, stimuleert de celregeneratie en reguleert TEWL (Transepidermaal Waterverlies).
    Carica Papaya Vruchtextract
    Papaya-extract heeft hydraterende, verhelderende en verzachtende eigenschappen.Het scrubt dode huid zachtjes af, bevat waardevolle vitamine A en E en is een rijke bron van antioxidanten.
    Melkzuur
    Melkzuur met hydraterende eigenschappen. Heeft het vermogen om de hoornlaag binnen te dringen. Verzacht de hoornlaag en exfolieert de verhoornde opperhuid.
    Gebruiksaanwijzing:
    Breng een kleine hoeveelheid product aan op bevochtigd gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in gedurende enkele minuten. Laat het product ongeveer 10-15 minuten inwerken en was de huid grondig met lauwwarm water. Herhaal 1-2 keer per week.
    Verpakking: 200 ml
    SYIS
    12 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717416675
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS ENZYMPEELING 200 ML

    € 11,88