0
    SNIPPEX TWEEZERS TS13

    SNIPPEX TWEEZERS TS13

    € 3,68

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451799

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144398_1.jpg

    Nauwkeurig gereedschap

    De SNIPPEX schuine pincet is een praktisch maar stijlvol hulpmiddel waarmee u uw wenkbrauwen nauwkeurig in vorm kunt brengen. Door de ergonomische vorm en de anti-slip elementen ligt het pincet perfect in de hand. Gouden accenten en een gepolijste afwerking geven het een elegant en tegelijkertijd origineel ontwerp dat het gebruik aangenamer zal maken.

    EN_144398_2.jpg

    Duurzaam en functioneel

    Door het gebruik van koolstofstaal van hoge kwaliteit is het duurzaam en bestand tegen dof worden, en gemakkelijk schoon te maken. Hij is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen. Het heeft een plug die de armen van het gereedschap aan elkaar houdt wanneer het klaar is. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 3,5 mm
    Lengte van het pincet: 8,5 cm

    SNIPPEX
    44 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX TWEEZERS TS13

    € 3,68