0
    SNIPPEX HOEF PS17 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS17 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS17 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS17 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS17 12.3CM

    SNIPPEX HOEF PS17 12.3CM

    € 4,42

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451232

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten zorgen dankzij hun hoogwaardige afwerking voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak wordt SNIPPEX cosmetisch gereedschap zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144221_1.jpg

    Praktisch nagelgereedschap

    De SNIPPEX multifunctionele dubbelzijdige hoef met gepolijste afwerking is een universeel hulpmiddel, dat zowel in professionele schoonheidssalons als thuis gebruikt kan worden voor manicure- en pedicurebehandelingen, met speciale voorzichtigheid vanwege de kans op verwondingen. Met dit gereedschap kunt u gemakkelijk nagelriemen terugduwen en hybridelak verwijderen.

    Hoe gebruikt u de nagelriemkloven?

    Het gereedschap heeft twee functionele punten met verschillende vormen, die naar behoefte gebruikt kunnen worden.
    De platte beitel komt van pas bij het verwijderen van resten van eerdere nagelkunst en bij het voorbereiden van de nagelplaat voor verdere behandelingen.
    Het mesje wordt gebruikt om de nagelriemen te knippen, vooral aan de zijkanten van de plaat. De manier waarop de punt geprofileerd is, maakt het werk gemakkelijker.

    EN_144221_2.jpg

    Functionaliteit en esthetiek

    De groeven op het oppervlak van het handvat voorkomen dat het gereedschap in de hand glijdt en zijn visueel aantrekkelijk. De hoef is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij slijtvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen.

    Breedte van "beitel": 7 mm
    Lengte van "mes": 11 mm
    Totale lengte: 12,5 cm

    SNIPPEX
    477 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX HOEF PS17 12.3CM

    € 4,42