0

SYIS Vochtinbrengende en Ontgiftende Ampullen 10x3 ML

€ 14,65
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416880
SYIS
Aantal

vochtinbrengende en revitaliserende ampullen

Ontworpen voor de droge, gestresste huid die behoefte heeft aan hydratatie, verkwikking en gladstrijking. Dankzij het panthenolgehalte verzachten de ampullen op doeltreffende wijze elke verandering en versnellen ze de regeneratie van de beschadigde opperhuid. Collageen zorgt samen met hyaluronzuur en melkproteïnen voor een goede hydratatie van de huid, versterkt de hydrolipidenlaag en ondersteunt de NMF - Natural Moisturising Factor. De huid wordt soepel en stralend. Een goed gehydrateerde en gevoede huid neemt de voedingsstoffen veel beter op.
Actieve ingrediënten:
Oplosbaar collageen
Collageen houdt het vochtgehalte van de huid op peil en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op die manier wordt het TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door waar zij de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.
Gehydrolyseerde zijde
Verbetert de strakheid en elasticiteit van de huid, verhoogt het hydratatieniveau, voorkomt hyperpigmentatie.
Panthenol
Panthenol, d.w.z. provitamine B5 heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking, versnelt de regeneratieprocessen van de huid. Het is een ingrediënt met een helende, irritatie-verminderende en vochtinbrengende werking.
Natrium Hyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verhoogt de elasticiteit van de opperhuidweefsels, collageen en elastinevezels. Het stimuleert de regeneratie van epithelia en de huid. Zijn unieke eigenschap is zijn grote capaciteit om water te binden en vast te houden.
Hoe te gebruiken:
Ampullen zijn bestemd voor dermarollerbehandelingen, sonoforese, ultrageluid, naaldloze mesotherapie en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging.
Aanbrengen op het gereinigde gezicht, hals en décolleté.
Gebruiksaanwijzing:
De ampullen zijn bestemd voor dermaroller-, sonoforese-, ultrageluid-, infusie-, naaldloze en micro-naald mesotherapiebehandelingen en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging. Aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en décolleté.
Capaciteit: 10x3 ml
SYIS AMPULLEN WAAROM GLAS?
De glazen injectieflacon van 3 ml bevat de hoogste concentratie aan actieve bestanddelen.
Wanneer het product wordt verpakt in steriele ampullen voor eenmalig gebruik, behouden wij de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame bestanddelen.
Aseptische verpakking voor maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden van de ampul.
Glazen ampullen reageren niet met de serumbestanddelen.
Geavanceerde formulering, ideaal voor gespecialiseerde huidtaken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
De waterige consistentie betekent een betere absorptie in de huid en de mogelijkheid om de ampul te gebruiken tijdens behandelingen met apparatuur zoals ultrageluid, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massage.
De ampulsamenstellingen zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
Ze zijn samengesteld volgens het huidtype, waardoor het gemakkelijk is het juiste product te kiezen.
Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en décolleté.
Tijdens het gebruik van ampullen is het aan te bevelen de ampullen aan te vullen met een cosmetische serie, omdat dit het effect versterkt.
Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht en neemt haar hydratatie en voeding toe. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
SYIS
248 Items

Specifieke referenties

SYIS Vochtinbrengende en...

€ 14,65