Barberstoelen - ranglijst van de beste stoelen

list In: Kapsalon en uitrusting

Comfortabel meubilair in een kapperszaak of kapsalon is van fundamenteel belang. Uitgerust met een verstelbare rugleuning, waarop de klant achterover kan leunen en rusten tijdens de dienst, beïnvloeden ze het comfort van het werk. Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste barberstoel?

Barberstoel kan een aantal handige functies hebben om het werk te vergemakkelijken en het comfort van de klant te garanderen. Afstelling is erg belangrijk, omdat elke salonbezoeker een andere lengte kan hebben. Het verstellen van de stoel met behulp van een hydraulisch systeem is eenvoudig, zodat het snel gedaan kan worden door elk personeelslid. De kappersstoel moet ook in elke richting gedraaid kunnen worden en de klant op de juiste manier positioneren. Een stevige basis en de garantie van een veilige kanteling van de rugleuning zijn de belangrijkste kenmerken van een goede kappersstoel.

Afhankelijk van de locatie moet de barberstoel zo worden afgesteld dat hij perfect past bij het decor van de salon. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan het materiaal van het product en de kwaliteit van het stiksel. Het is beter om af te zien van heel felle kleuren, omdat die moeilijk vlekkeloos schoon te houden zijn. Het beste meubilair is gemaakt van ecoleder, omdat het gemakkelijk en snel te onderhouden is.

Barberstoelen- ranglijst van de beste stoelen

Een barbier houdt zich bezig met het in vorm brengen van baarden en snorren. Om zijn werk nauwkeurig te kunnen doen, heeft hij de juiste uitrusting en omstandigheden nodig. Een zeer belangrijke functie wordt vervuld door kappersstoelen, die stevig en duurzaam moeten zijn en in hoogte en hoek verstelbaar moeten zijn.

Er zijn veel modellen kappersstoelen op de markt, uitgerust met verschillende functies. Het is belangrijk om het type meubilair af te stemmen op de uitgevoerde diensten en de algehele kamerindeling.

Gabbiano Amadeo barberstoel

De meest populaire barbierstoel is de Gabbiano Amadeo, verkrijgbaar in zwart of bruin. Het is een comfortabel en perfect afgewerkt meubelstuk. Hij is gemaakt van ecoleder met witte biezen en past perfect in de vintage stijl. Het heeft een comfortabele brede voet, die zorgt voor veiligheid tijdens het onderhoud. Dankzij de verstelling en de voetsteun is dit meubel comfortabel, zelfs tijdens lange behandelingen.

Gabbiano Royal barbersstoel

Een duurder model is de Gabbiano Royal barbersstoel. Het is een modern en zeer zorgvuldig afgewerkt meubelstuk dat de klant een gevoel van comfort en ontspanning geeft. Hij heeft een volledig verstelbare rugleuning, voetensteun en hoofdsteun. Het chromen onderstel geeft een gevoel van stabiliteit en is bestand tegen chemicaliën en mechanische schade. De zitting, rugleuning en hoofdsteun zijn bekleed met hoogwaardig ecoleder met elegante stiksels.

Gabbiano Boss barberstoel

Een ander model Gabbiano fauteuil - Boss - verdient ook aandacht en is een veel gekozen meubelstuk voor een kapperszaak. Het is een comfortabele fauteuil met een groot aantal verstelmogelijkheden, wat zorgt voor maximaal comfort voor zowel degene die de behandeling uitvoert als de klant. Met dit model kun je de hoogte verstellen en gemakkelijk de kanteling van de rugleuning, voetensteun en hoofdsteunlengte aanpassen. Door het ouderwetse ontwerp past dit meubel perfect in interieurs in oude stijl. Zelfs de kleinste details zijn met grote precisie gemaakt en de mooie eco-leren bekleding maakt het gemakkelijk schoon te houden. Het zware gietijzeren onderstel zorgt voor perfecte stabiliteit, zelfs onder zeer zware belasting.

Gabbiano Giulio Gouden en Zilveren Barberstoel

De elegante combinatie van goud of zilver met zwart trekt de aandacht van klanten. De Gabbiano Giulio Gold of Silver kappersstoel is een populaire keuze voor elegante salons. Hij is ideaal voor ruimtes die ingericht zijn in een vintage stijl. Het is een solide en extreem mannelijk meubelstuk. Het heeft verchroomde details, gemaakt met uiterste precisie. Het eco-leer dat gebruikt is voor de zitting en andere zachte elementen is slijtvast en zeer gemakkelijk te onderhouden. De hoogte, de kanteling van de rugleuning, de voetensteun en de lengte van de hoofdsteun kunnen in deze stoel worden versteld.

De rol van een goede barberstoel

De basis voor goed werk is de vaardigheid van de kapper en het juiste gereedschap en de juiste salonuitrusting. Een zeer belangrijke functie is die van de stoel, die stevig moet zijn en bestand tegen verschillende gewichtsbelastingen. Een vrij verstelbare hoogte, rugleuning, hoofdsteun en voetensteun zorgen ervoor dat dit meubelstuk ontspanning biedt voor de klant en comfortabel en veilig werk voor de kapper. Verstelbaar door middel van een hydraulische pomp, maken kappersstoelen het werk gemakkelijker en zorgen ze voor ontspanning voor de klant tijdens de verzorging.

Het kiezen van de juiste barberstoel kan moeilijk zijn. Het is de moeite waard om te letten op de afwerking, de verstelbaarheid van de afzonderlijke elementen en de stabiele basis. Dit meubel moet een veilige en stabiele ondersteuning bieden, en het materiaal moet gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen beschadiging zijn.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December