0
  Syis reinigingsmelk 200 ml
  Syis reinigingsmelk 200 ml
  Syis reinigingsmelk 200 ml
  Syis reinigingsmelk 200 ml
  Syis reinigingsmelk 200 ml

  Syis reinigingsmelk 200 ml

  € 10,03

  € 10,03

  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717416774

  reinigingsmelk
  geschikt voor alle huidtypes. Reinigt perfect en bereidt de huid voor op de opname van actieve stoffen. Dankzij de inhoud van vitamine e, panthenol, urea en melkzuur wordt de huid zacht, gehydrateerd en gevoed.
  actieve ingrediënten:

  tocopheryl acetaat
  Vitamine E met een antioxiderende werking, remt het verouderingsproces van de huid en de radicale oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis. bouwt de natuurlijke epidermale barrière weer op en gaat irritatie effectief tegen. remt transepidermaal waterverlies (tewl), waardoor de hydratatie van de huid verbetert. voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de doorbloeding van de huid.

  panthenol en panthenol, provitamine b5. vitamine b komt voor in elke levende cel van huid en haar. heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, versnelt de regeneratieprocessen van de opperhuid. zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. het is een ingrediënt met een helende, verzachtende en hydraterende werking. dringt gemakkelijk in de huid, vermindert vochtverlies door de opperhuid en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en elastisch wordt. nuttig bij de genezing van wonden en kleine huidlaesies en de behandeling van littekens.
  urea
  urea versnelt de regeneratie van de huid, hydrateert, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, waardoor het de penetratie van actieve ingrediënten vergemakkelijkt. urea heeft ook een antibacteriële werking. het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van de acnehuid en heeft anti-jeuk eigenschappen. maakt de huid glad en soepel.

  melkzuur en melkzuur met hydraterende eigenschappen. heeft het vermogen om de hoornlaag binnen te dringen. verzacht de hoornlaag en exfolieert de eeltige opperhuid.
  gebruik:
  Doordrenk een cosmetisch wattenschijfje met de vloeistof en veeg zachtjes over de huid van gezicht, hals en decolleté. Herhaal de handeling totdat de huid volledig gereinigd is.

  inhoud: 200 ml
  SYIS
  107 Items

  Specifieke referenties

  ean13
  5906717416774
  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  Syis reinigingsmelk 200 ml

  € 10,03