0

SYIS AMPUÅKI PURE COLLAGEN 100 % 10x3 ML

€ 14,65
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416866
SYIS
Aantal

COLLAGEEN PUUR 100% AMPULLEN

Ontworpen voor de rijpere huid. Ze hydrateren, verstrakken en voorkomen effectief de vorming van rimpels. Gehydrolyseerd collageen helpt littekens te verzachten en pigmentvlekken te verminderen. Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van de cohesie, de treksterkte en de elasticiteit van de weefsels en heeft een buitengewoon waterbindend vermogen. De structuur van collageen is de ruggengraat van het weefsel dat de bovenste lagen van de huid ondersteunt. Dankzij deze stof behoudt de huid haar elasticiteit en strakheid. Het fungeert ook als verbinding tussen de huid en de opperhuid.
Actieve ingrediënten:
Oplosbaar collageen
Collageen houdt het vochtgehalte van de huid op peil en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op die manier wordt het TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door waar zij de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid soepeler en gladder.
Gebruiksaanwijzing:
Ampullen zijn geschikt voor dermaroller-, sonoforese-, ultrageluid-, infusie-, naaldloze en micro-naald mesotherapiebehandelingen en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging. Aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en décolleté.
Container: 10x3 ml
SYIS AMPULLEN WAAROM GLAS?
De glazen injectieflacon van 3 ml bevat de hoogste concentratie aan actieve bestanddelen.
Tijdens het confectioneren van het product in steriele wegwerpampullen handhaven wij de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame stoffen.
Aseptische verpakking voor maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden van de ampul.
Glazen ampullen reageren niet met de serumbestanddelen.
Geavanceerde formule, ideaal voor gespecialiseerde taken - regeneratie, verstrakking van de huid, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
De waterige consistentie betekent een betere absorptie in de huid en de mogelijkheid om de ampul te gebruiken tijdens behandelingen met apparatuur zoals ultrageluid, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massage.
De ampulsamenstellingen zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
Ze zijn samengesteld volgens het huidtype, waardoor het gemakkelijk is het juiste product te kiezen.
Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en décolleté.
Tijdens het gebruik van ampullen is het aan te bevelen de ampullen aan te vullen met een cosmetische serie, omdat dit het effect versterkt.
Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht en neemt haar hydratatie en voeding toe. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
SYIS
114 Items

Specifieke referenties

SYIS AMPUÅKI PURE COLLAGEN...

€ 14,65