0

SYIS AMPUAKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML

€ 15,20
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416613
SYIS
Aantal

AMPULLEN HELIX EXTRACT SERUM

Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal aanbevolen voor de acnegevoelige huid, gevoelig voor hyperpigmentatie en die behoefte heeft aan hydratatie, oppepper en vooral regeneratie. Ampullen versnellen de regeneratie van beschadigde opperhuid, hebben antibacteriële, bacteriostatische en zacht exfoliërende eigenschappen. Zij helpen in de strijd tegen acne, littekens, rimpels en verkleuringen. Ze voeden en regenereren sterk.
Actieve ingrediënten:
Slakkenslijmfiltrae
Helix Aspersaslakkenslijmextract of Cryptosin, bevat:
Allantoïne
(Allantoïne is een derivaat van ureum met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het verzacht en maakt de huid glad, beschermt tegen schadelijke externe factoren, versnelt de wondgenezing).
Glycolzuur
(Glycolzuur
is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, maakt de huid zachter en gladder en verbetert de textuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en maakt pigmentvlekken lichter. Het reguleert de talgafscheiding en vernauwt de talgklieren).
Oplosbaar collageen
(Collageen is verantwoordelijk voor het vochtgehalte van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op die manier wordt het TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door waar zij de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder).
Gehydrolyseerde Elastine
(Elastine maakt de huid soepel en elastisch, regenereert en herstelt de vitaliteit van de huid).
Vitaminen A, C en E
(Zij hebben vele voedende en regenererende eigenschappen)
Gebruiksaanwijzing:
Ampullen zijn geschikt voor dermaroller-, sonoforese-, ultrageluid-, infusie-, naaldloze en micro-naald mesotherapiebehandelingen en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging. Aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en décolleté.
Container: 10x3 ml
SYIS AMPULLEN WAAROM GLAS?
De glazen injectieflacon van 3 ml bevat de hoogste concentratie aan actieve bestanddelen.
Tijdens het confectioneren van het product in steriele wegwerpampullen handhaven wij de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame stoffen.
Aseptische verpakking voor maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden van de ampul.
Glazen ampullen reageren niet met de serumbestanddelen.
Geavanceerde formulering, ideaal voor gespecialiseerde huidtaken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
De waterige consistentie betekent een betere absorptie in de huid en de mogelijkheid om de ampul te gebruiken tijdens behandelingen met apparatuur zoals ultrageluid, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massage.
De ampulsamenstellingen zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
Ze zijn samengesteld volgens het huidtype, waardoor het gemakkelijk is het juiste product te kiezen.
Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en décolleté.
Tijdens het gebruik van ampullen is het aan te bevelen de ampullen aan te vullen met een cosmetische serie, omdat dit het effect versterkt.
Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht en neemt haar hydratatie en voeding toe. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
SYIS
1203 Items

Specifieke referenties

SYIS AMPUAKI MET ÅLIMAKA...

€ 15,20