1

SYIS CRÈME MET SLAKKENHEELEXTRACT 100ML

€ 12,71
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416828
SYIS
Aantal

CRÈME MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT

Ontworpen voor alle huidtypes. De crème wordt in het bijzonder aanbevolen voor de verzorging van de acnegevoelige huid, de huid die gevoelig is voor hyperpigmentatie en de huid die vochtinbrengend, verkwikkend en vooral regenererend moet zijn. De crème versnelt de regeneratie van de beschadigde opperhuid en heeft antibacteriële, bacteriostatische en zacht exfoliërende eigenschappen. Het helpt in de strijd tegen acne laesies, littekens, rimpels en verkleuringen. Het egaliseert, verheldert, verstevigt, verjongt en hydrateert de huid diepgaand om er weer gezond uit te zien.
Slakkenserectie Filtrae
Helix AspersaSlakkenslijm Extract, of Cryptosine, bevat:
Allantoïne
Allantoïne - een derivaat van ureum met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing.
Glycolzuur
Glycolzuur is voornamelijk verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, verzacht en egaliseert de huid en verbetert de textuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en verlicht pigmentvlekken. Het reguleert de talgproductie en verstrakt de talgklieruitgangen.
Oplosbaar Collageen
Collageen
is verantwoordelijk voor het behoud van het hydratatieniveau van de huid en verbetert haar elasticiteit en stevigheid. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Zo wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.
Gehydroliseerde Elastine
Elastine geeft de huid stevigheid en elasticiteit, regenereert en herstelt de vitaliteit van de huid
.
Vitamine A, C en E
hebben meerdere voedende en regenererende eigenschappen.
Andere werkzame stoffen:
Ureum
Ureum versnelt de regeneratie van de huid, heeft een hydraterende werking, vergemakkelijkt de binding van water met keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de permeabiliteit van de hoornlaag, waardoor de penetratie van werkstoffen wordt vergemakkelijkt. Ureum heeft ook een antibacteriële werking. Het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van acne en heeft anti-acne eigenschappen. Het maakt de huid glad en stevig.
Enteromorpha Compressa Extract
Groene algenextract heeft een hoge antioxidantwerking. Door zijn overvloed aan B-vitaminen, die een belangrijke invloed hebben op het vet- en eiwitmetabolisme, is het in staat de opperhuid te regenereren. De vitaminen E, C en β-caroteen versterken de bloedvatwanden en activeren huidprocessen. Het stimuleert de microcirculatie en heeft een regeneratieve werking.
Natriumhyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verbetert de weefselelasticiteit (opperhuid, collageen- en elastinevezels). Stimuleert de regeneratie van de opperhuid en de huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogte en rimpelvorming van de huid. Zijn unieke eigenschap is zijn grote vermogen om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde huid wordt glad, soepel en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.
Verpakking: 100 ml
SYIS
271 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS CRÈME MET...

€ 12,71