0
    SYIS HYDRO SCRUBCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO SCRUBCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO SCRUBCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO SCRUBCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO SCRUBCOCKTAIL 500 ML

    SYIS HYDRO SCRUBCOCKTAIL 500 ML

    € 13,98

    € 13,98

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717446948

    HYDRO PEELING COCKTAIL

    Exfoliërende cocktail voor alle huidtypes, met name de gecombineerde en vette huid. Glycolzuur en melkzuur exfoliëren zachtjes, maken de huid glad en stimuleren haar tot vernieuwing en regeneratie. De lotion vermindert de talgproductie en kalmeert huidlaesies. De lotion is verrijkt met ananas- en granaatappelextracten.
    De lotionkan gebruikt worden voor de volgende behandelingen:
    waterstofreiniging,
    cavitatiepeeling,
    zuurstofinfusie,
    oxybrasie en dagelijkse toepassing.

    Actieve ingrediënten:

    Glycolzuur
    Glycolzuur is voornamelijk verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, verzacht en egaliseert de huid en verbetert de textuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en maakt pigmentvlekken lichter. Reguleert de talgproductie en vernauwt de talgklieruitgangen.

    Melkzuur
    Melkzuur met hydraterende eigenschappen. Heeft het vermogen om de hoornlaag binnen te dringen. Verzacht de hoornlaag en exfolieert de verhoornde opperhuid.

    Allantoïne
    Allantoïne - een derivaat van ureum met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing.

    Ananas Sativus Vruchtenextract
    Ananasextract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebracht, exfolieert bromelaïne zachtjes dode huidcellen en heeft het een verzachtende werking, waardoor het de geïrriteerde huid helpt te regenereren. Het heeft ontstekingsremmende en oedeemwerende effecten. Ananasextract combineert de voordelen van de zacht exfoliërende werking van bromelaïne met de revitaliserende en hydraterende werking van suikers, vitaminen en mineralen.

    Punica Granatum Vruchtenextract
    Granaatappelextract met een ongelooflijke voedingswaarde. De granaatappelvrucht is rijk aan Omega-5 vetzuren en heeft een hoge antioxidantwerking. Het heeft een regenererend, hydraterend, verjongend en tonifiërend effect op de huid. Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Heeft ontstekingsremmende en anti-jeuk eigenschappen.
    SYIS
    809 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717446948
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS HYDRO SCRUBCOCKTAIL...

    € 13,98