0
    SNIPPEX PODOLOGISCHE SONDE 17,5
    SNIPPEX PODOLOGISCHE SONDE 17,5
    SNIPPEX PODOLOGISCHE SONDE 17,5

    SNIPPEX PODOLOGISCHE SONDE 17,5

    € 7,74

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451096

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144207_1.jpg

    Effectief hulpmiddel

    De dubbelzijdige podotherapeutische sonde SNIPPEX is een instrument dat ontworpen is om verschillende podotherapeutische procedures uit te voeren, waaronder het aanbrengen van tamponade bij ingegroeide nagels. Een onmisbaar instrument, vooral in podologische kantoren, maar het wordt ook gebruikt in schoonheidssalons en thuis.

    Comfortabel werken

    De tips zijn richtingsgevoelig geprofileerd, waardoor zowel rechts- als linkshandig werken mogelijk is. Dit maakt het erg handig om procedures uit te voeren zoals nagels aftasten, tampons inbrengen of periunguale schachten reinigen. De vlakke oppervlakken van de vleugels en hun spitse uiteinden maken het gemakkelijk om onzuiverheden te verwijderen , zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. De gepolijste afwerking geeft het gereedschap een elegante uitstraling.

    Duurzaam en functioneel

    De groeven op het oppervlak van het handvat voorkomen dat het gereedschap in de hand glijdt en zien er visueel aantrekkelijk uit. De sonde is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij bestand is tegen stomp worden, duurzaam is en gemakkelijk schoon te houden is. Hij is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen.

    EN_144207_2.jpg

    Afmetingen:
    Vleugellengte: 10 mm
    Totale lengte: 16,5 cm

    SNIPPEX
    47 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX PODOLOGISCHE SONDE...

    € 7,74