0
    SNIPPEX TWEEZERS TS15

    SNIPPEX TWEEZERS TS15

    € 4,42

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451812

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144243_1.jpg

    Nauwkeurig gereedschap

    De SNIPPEX schuine pincet zorgt voor voldoende precisie tijdens het vormgeven van de wenkbrauwen. Dankzij de juiste profilering is het product perfect in zowel een professioneel kantoor als in een cosmeticaset voor thuisgebruik.

    Comfortabel werken

    Inkepingen op de armen geven het pincet niet alleen een interessant uiterlijk, maar zorgen ook voor comfort tijdens het gebruik, omdat het gereedschap niet in de hand glijdt. De perfect aansluitende punten garanderen uiterst gemakkelijk, effectief en nauwkeurig plukken van haartjes of een comfortabele uitvoering van andere cosmetische procedures.

    EN_144243_2.jpg

    Duurzaam en functioneel

    Het gladde, gepolijste oppervlak ziet er elegant uit en is gemakkelijk schoon te maken. Door het gebruik van koolstofstaal van hoge kwaliteit is het duurzaam, bestand tegen dof worden en gemakkelijk schoon te maken. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen. Het heeft een plug die de armen van het gereedschap aan elkaar houdt wanneer het klaar is. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 3 mm
    Lengte van het pincet: 9,5 cm

    SNIPPEX
    198 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX TWEEZERS TS15

    € 4,42