0
    SNIPPEX HOEF PS58 12.6CM
    SNIPPEX HOEF PS58 12.6CM
    SNIPPEX HOEF PS58 12.6CM

    SNIPPEX HOEF PS58 12.6CM

    € 4,42

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451317

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische tools zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144229_1.jpg

    Praktisch nagelgereedschap

    De SNIPPEX multifunctionele dubbelzijdige hoef is een veelzijdig hulpmiddel dat zowel in een professionele schoonheidssalon als voor thuisgebruik nuttig zal blijken te zijn. De hoef maakt het verwijderen van nagelriemen en vliezen van de nagelplaat gemakkelijker en is handig voor manicure- en pedicurebehandelingen.

    Hoe gebruikt u de nagelriemkloven?

    De halfmatte afwerkingshoef heeft twee functionele tips met verschillende vormen, die naar behoefte gebruikt kunnen worden.
    Een klein, precies mesje wordt gebruikt voor het knippen van nagelriemen, vooral vanaf de zijkanten van de plaat. De manier waarop de punt gevormd is, vergemakkelijkt nauwkeurig werken.
    Een platte pijlpunt met een scherpe punt is ideaal voor het nauwkeurig verwijderen van vuil en vernisresten. Het zal de voorbereiding van de plaat voor verdere behandelingen verbeteren.

    EN_144229_2.jpg

    Functionaliteit en esthetiek

    De groeven op het oppervlak van het handvat voorkomen dat het gereedschap in de hand glijdt en zijn visueel aantrekkelijk. De hoef is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij slijtvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen.

    Breedte van "mes" lemmet: 7 mm
    Breedte van "pijlpunt": 6 mm
    Totale lengte: 12,5 cm

    SNIPPEX
    469 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX HOEF PS58 12.6CM

    € 4,42