0
    SNIPPEX HOEF PS24 14,3CM
    SNIPPEX HOEF PS24 14,3CM
    SNIPPEX HOEF PS24 14,3CM
    SNIPPEX HOEF PS24 14,3CM
    SNIPPEX HOEF PS24 14,3CM

    SNIPPEX HOEF PS24 14,3CM

    € 4,42

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451256

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten zorgen dankzij hun hoogwaardige afwerking voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak wordt SNIPPEX cosmetisch gereedschap zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144223_1.jpg

    Praktisch nagelgereedschap

    De SNIPPEX multifunctionele dubbelzijdige hoef is een nauwkeurig instrument dat nuttig zal blijken bij manicure- en pedicurebehandelingen. Het instrument zal zowel in de omstandigheden van een professionele schoonheidssalon als thuis gebruikt worden, met speciale voorzichtigheid vanwege de kans op verwondingen.

    Hoe gebruikt u de nagelriemschoen?

    De gepolijste afwerkhoeven hebben twee functionele uiteinden met verschillende vormen, die naar behoefte gebruikt kunnen worden.
    De kleine, ronde spatel kan nagelriemen precies terugduwen. U kunt hem ook gebruiken om resten van eerdere styling te verwijderen. Dankzij het kleine formaat is deze perfect voor kleinere platen.
    Het gebogen mesje maakt het gemakkelijker om de nagelriemen aan de zijkant van de nagel te bereiken. Met de spitse punt kunt u ook restjes onder de nagelplaat verwijderen.

    EN_144223_2.jpg

    Functionaliteit en esthetiek

    De groeven op het oppervlak van het handvat voorkomen dat het gereedschap in de hand glijdt en zijn visueel aantrekkelijk. De hoef is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij slijtvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Hij is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen.

    Breedte van "spatel": 6 mm
    Breedte van "mes": 7 mm
    Totale lengte: 14 cm

    SNIPPEX
    335 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX HOEF PS24 14,3CM

    € 4,42