0
    SNIPPEX TWEEZERS TS23

    SNIPPEX TWEEZERS TS23

    € 2,61

    Inclusief belasting
    5906717451164

       

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144214_1.jpg

    Effectief gereedschap

    Het SNIPPEX schuine pincet met opvallende afbeeldingen is uitstekend geschikt voor het nauwkeurig in vorm brengen van wenkbrauwen. Het is perfect voor zowel professionele schoonheidssalons als cosmeticasets voor thuisgebruik. Met zijn opwindende kleuren zal het zeker elke procedure aangenamer maken!

    Comfortabel werken

    De klassieke vorm van het pincet zorgt ervoor dat u het comfortabel kunt gebruiken. De manier waarop de punt geprofileerd is, zorgt ervoor dat u de haartjes efficiënt kunt vastpakken en effectief kunt verwijderen. Een interessant kleurenschema kan een leuke afwisseling zijn tijdens de verzorgingsprocedures.

    EN_144214_2.jpg

    Duurzaam en functioneel

    Door het gebruik van koolstofstaal van hoge kwaliteit is het duurzaam en bestand tegen dof worden, en gemakkelijk schoon te maken. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen. Het heeft een plug die de armen van het gereedschap aan elkaar houdt wanneer het klaar is. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 3 mm
    Lengte van het pincet: 9,5 cm

    SNIPPEX
    29 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX TWEEZERS TS23

    € 2,61