0
    SNIPPEX HOEF PS7 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS7 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS7 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS7 12.3CM
    SNIPPEX HOEF PS7 12.3CM

    SNIPPEX HOEF PS7 12.3CM

    € 4,42

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451201

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten zorgen dankzij hun hoogwaardige afwerking voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak, SNIPPEX worden cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144218_1.jpg

    Praktisch nagelgereedschap

    De SNIPPEX multifunctionele dubbelzijdige hoef is een veelzijdig cosmetisch hulpmiddel dat nuttig zal zijn voor verschillende soorten behandelingen, waaronder manicure en pedicure. Het zal zijn plaats vinden in zowel professioneel als thuisgebruik, met speciale voorzichtigheid vanwege de kans op verwondingen.

    Hoe gebruikt u de nagelriemschoen?

    De hoef met gepolijste afwerking heeft twee functionele punten met verschillende vormen, die naar behoefte gebruikt kunnen worden.
    Een rechte hoef waarmee u nagelriemen kunt terugduwen en resten van eerdere nagelontwerpen kunt verwijderen. Het bereidt de plaat voor op verdere behandelingen.
    Een afgeplatte beitel, die gebruikt wordt voor het schuren van de opperhuid en het nauwkeurig verwijderen van nagelriemen. Het werkt ook goed om de resten van gel of acryl van de nagelplaat te verwijderen.

    EN_144218_2.jpg

    Functionaliteit en esthetiek

    De groeven op het oppervlak van het handvat voorkomen dat het gereedschap in de hand glijdt en zijn visueel aantrekkelijk. De hoef is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij slijtvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen.

    Breedte van "hoef": 7 mm
    Breedte van "beitel": 5 mm
    Totale lengte: 12,5 cm

    SNIPPEX
    426 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX HOEF PS7 12.3CM

    € 4,42