0
    SNIPPEX TWEEZERS TS12

    SNIPPEX TWEEZERS TS12

    € 3,68

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451782

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144397_1.jpg

    Nauwkeurig gereedschap

    Het SNIPPEX schuine pincet is een nauwkeurig en stijlvol hulpmiddel dat voor veel cosmetische ingrepen gebruikt zal worden, waaronder het vormgeven van wenkbrauwen. Het verwijderen van ongewenste haartjes met dit pincet zal zowel in de schoonheidssalon als thuis een plezier zijn.

    Comfortabel werken

    Dankzij het smalle grijpoppervlak kunt u met dit pincet heel precies bij ongewenste haartjes. De lichte kromming van de armen geeft het pincet een ergonomische vorm, zodat het perfect in de hand ligt. De lichte inkepingen op de armen zijn niet alleen een antislip-element, maar ook een visueel interessante toevoeging.

    EN_144397_2.jpg

    Duurzaam en functioneel

    Door het gebruik van koolstofstaal van hoge kwaliteit is het duurzaam en bestand tegen dof worden, en gemakkelijk schoon te maken. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen. Het heeft een plug die de armen van het gereedschap aan elkaar houdt wanneer het klaar is. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 2 mm
    Lengte van het pincet: 9,5 cm

    SNIPPEX
    388 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX TWEEZERS TS12

    € 3,68