0
    SNIPPEX PINCET ROSÉGOUD TS16

    SNIPPEX PINCET ROSÉGOUD TS16

    € 4,42

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451454

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144243_1.jpg

    Nauwkeurig gereedschap

    Het SNIPPEX schuine pincet valt op door zijn modieuze roségouden kleur en gepolijste afwerking. Het is een geweldig accessoire tijdens precieze cosmetische procedures, zoals het bijstellen van wenkbrauwen, zowel in professionele schoonheidssalons als thuis.

    Comfortabel werken

    De goed gebalanceerde armen zorgen voor een stevige grip, en de anti-slip eigenschappen voorkomen dat het gereedschap in uw hand glijdt, waardoor het gebruik van de pincet nog comfortabeler wordt. De goed gevormde uiteinden sluiten perfect op elkaar aan, waardoor ongewenst haar snel, effectief en pijnloos verwijderd kan worden.

    EN_144243_2.jpg

    Duurzaam en functioneel

    Door het gebruik van koolstofstaal van hoge kwaliteit is het duurzaam en bestand tegen dof worden, en gemakkelijk schoon te maken. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen. Het heeft een plug die de armen van het gereedschap aan elkaar houdt wanneer het klaar is. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 3 mm
    Lengte van het pincet: 9,5 cm

    SNIPPEX
    226 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX PINCET ROSÉGOUD TS16

    € 4,42