0
    SNIPPEX HOEF PS62 12.6CM
    SNIPPEX HOEF PS62 12.6CM
    SNIPPEX HOEF PS62 12.6CM

    SNIPPEX HOEF PS62 12.6CM

    € 2,61

    Inclusief belasting
    5906717451331

       

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische tools zowel professioneel als thuis gebruikt.

    EN_144231_1.jpg

    Praktisch nagelgereedschap

    De SNIPPEX multifunctionele dubbelzijdige hoef zal bij veel manicure- en pedicurebehandelingen gebruikt worden. Dit veelzijdige gereedschap is handig voor nagelverzorging en -styling, zowel in professionele schoonheidssalons als thuis, met speciale voorzichtigheid vanwege de kans op verwondingen.

    Hoe gebruikt u de nagelriemkloven?

    De hoef met gepolijste afwerking heeft twee functionele tips met verschillende vormen, die naar behoefte gebruikt kunnen worden.
    Met de platte, smalle punt kunt u ook de moeilijk bereikbare plekken grondig schoonmaken, de nagelriemen terugduwen en wegknippen.
    De gebogen punt is ideaal voor het nauwkeurig verwijderen van vuil en het verwijderen van de nagelriem van het nageloppervlak.

    EN_144231_2.jpg

    Functionaliteit en esthetiek

    De groeven op het oppervlak van het handvat voorkomen dat het gereedschap in de hand glijdt en zijn visueel aantrekkelijk. De hoef is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij slijtvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen.

    Lengte gebogen punt: 4 mm + 14 mm
    Lengte platte punt: 18 mm
    Totale lengte: 17 cm

    SNIPPEX
    274 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX HOEF PS62 12.6CM

    € 2,61